Jogi nyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT

A Nagy és Társa Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részének (szöveg, grafika, védjegy, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, feldolgozása, értékesítése.

A Nagy és Társa Kft. mindent megtesz azért, hogy a weboldalán megjelenő információk mindenkor naprakészek és pontosak legyenek, de felelősséget nem vállal a weboldalon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

A Nagy és Társa Kft. nem vállal felelősséget a weblapján belinkelt, mások által szerkesztett és üzemeltetett weblapokért és azok tartalmáért (reklámok, szövegek és linkek is).

Más online tartalomban elhelyezhető hivatkozás a Nagy és Társa Kft. weboldal bármely részére.  Azonban a linkelés megszüntetését azonnal kérhetjük, ha az adott weboldal tartalmát oldalunkoz nem méltónak értékeljük.

Az adaptiv.eu weboldal tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag a Nagy és Társa Kft. előzetes, írásbeli engedélyével történhet (info@adaptiv.eu). Ezen adatok közlési engedély megszerzését követően is kizárólag az eredeti tartalommal, módosítás nélkül használhatók fel.
Az adaptiv.eu weboldal tartalmának szerzői jogával a Nagy és Társa Kft. rendelkezik.

Szerzői jog és egyéb szellemi tulajdonjog

A honlap maga és a hozzá tartozó oldalakon található szövegek, elrendezések, rajzok, adatbázisok és egyéb tartalmi elemek szerzői jogvédelem és az adatbázis előállítójának jogai alatt állnak.
Az adaptiv.eu honlapjának védett elemei vagy bármely részének másolása, adaptálása, módosítása vagy bárminemű hasznosítása tilos.