Szünetmentes áramellátás

A tűzoltóság munkája folyamatos üzemben zajlik, nem lehet a segélykérő telefont hangrögzítőre átirányítani. Az áramszolgáltató hálózati áramkimaradáskor – ha teljesítette a maghatározott óraszámon belüli visszakapcsolást – nem hibáztatható. De mindeközben leéghetnek a házak, épületek.

Ezért elengedhetetlen a tűzoltóságok működéséhez szükséges létfontosságú berendezéseket szünetmentes és aggregátoros áramellátással is ellátni (hírpult, IT, vonuláshoz szükséges épületvillamosság).

Mit csinál a szünetmentes?
Észrevétlenül biztosítja a vonulóképességhez tartozó fogyasztók folyamatos villamos áram- ellátását.
Észrevétlenül átveszi a hálózati kimaradását. Fél óránál hosszabb működést nem tud biztosítani akkumulátorról, de pár perc alatt elindul, vagy elindítható az aggregátor, amely már akár napi üzemre is alkalmas. Jellemző teljesítmény értékek 4-30 kWA.

Cégünk nem csupán telepíti a szünetmentes rendszert. Felmérünk, mérünk és tervezünk. Nem berendezést adunk el, hanem kulcsrakész megoldást. Mindazt, ami kell a folyamatos működéshez: aggregátort, átkapcsoló egységet, szünetmentes áramforrást, akkumulátorokat, hálózatkiépítést, hálózatátalakítást.

Beüzemelünk és átadunk. Ha kell, karbantartunk és javítunk.

Alapvető értékeink:

Szakértelem

Megbízhatóság

Precízitás