Kipufogógáz elszívó rendszer

A laktanyák nagy részében a hálófülkék közvetlenül a szertárak és vonuló járművek felett helyezkednek el. A szertárban elindított gépjárművek fokozottan termelnek veszélyes, rákkeltő anyagokat, amelyek a kipufogógázzal a szertárba, majd onnan a csúszóaknákon át a legénységi folyosóra és a hálókba jutnak. 

Ez komoly egészségügyi kockázatot jelent, ami megengedhetetlen.

Mit kell tenni?

Telepíttessen velünk EasyVent füstgázelszívó rendszert!  

A szertárba való beálláskor a legénység a gépjármű kipufogógáz csonkjára helyezi a kipufogógáz elvezetés csatlakozóját. A rögzítés automatikus. A gépjármű indulásakor a flexibilis rendszer követi a fipufogó csonkot a szertárkapuig, ahol automatikusan megtörténik a leválasztás. A gépjármű elhagyja a szertárt, a rendszer pedig visszahúzza magát.

Riasztáskor, a gépjármű indításakor a kipufogógáz elszívó ventilátor automatikusan indul, így a füstgáz közel 100%-át elszívja a rendszer. A 125 mm-es flexibilis cső fix légtechnikai csővel halad a ventilátor felé, az ágak találkozásánál a térfogatáram arányában nő az átmérő. A ventilátor után már nyomott ágban halad tovább a rendszer és a szertárból kikerülve a füstgáz a szabadba kerül kivezetésre.

 A rendszer jellemzője a nagyfokú megbízhatóság és a sérülési veszély alacsony szintje.

Alapvető értékeink:

Szakértelem

Megbízhatóság

Precízitás