Rólunk

A Nagy és Társa Kft. az ezredfordulón egyszemélyes vállalkozásként indult. A cég alapítója és ügyvezetője szaktudásával, kitartásával és irányításával mára már egy széles portfóliójú, hiteles és megbízható céggé nőte ki magát országszerte.

Nagy István, ügyvezető, irányító mérnök számos energetikai mérnökkamarai jogosultsággal rendelkezik: épületenergetikai szakértő, tanúsító, energetikai auditor és szakreferens, épületvillamossági tervező, szakértő, műszaki ellenőr és vezető. A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Energia Klubjának elnöke.

 

A cég már húsz éve végez érintés-, tűz-, villámvédelmi szabványossági felülvizsgálatot, villámvédelmi rendszer telepítést, villamos rendszerek tervezését, villamos engedély- és kiviteli tervkészítést. Ezen túlmenően villamos tervezéssel, műszaki vezetéssel és ellenőrzéssel is várja az ügyfeleket.

 

Tűzvédelmi rendszerek közül tűzgátló nyílászárók, hő- és füstelvezető rendszerek, szükség- és biztonsági világítás, valamint tűzjelzők OTSZ szerinti felülvizsgálatával, karbantartásával, javításával, újak telepítésével, elhasználódottak cseréjével áll az ügyfelek rendelkezésére.

 

Nemcsak multinacionális nagyvállalatok, de a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és számos tűzoltóság villamoskarbantartását is végzi a Nagy és Társa Kft.

A katasztrófavédelem és tűzoltóság számára szünetmentes áramellátást, kipufogógáz elszívó rendszert, valamint a saját gyártású STARTER rendszert kínál.

 

Másik szakterülete napelemtelepítés. A Nagy és Társa Kft. elkötelezett a megújuló energia alkalmazása mellett, saját áramszükségletét is napelemes rendszer biztosítja és ezzel elektromos autót is „tankol”.

Vállalja napelemes rendszerek telepítését, karbantartását a lakosság és a társasházak, cégek részére is.

 

A lakosság részére megoldást kínál a közel nulla energiaigényű (KNE) épületek megvalósításához. Napelemes rendszer telepítésével, hőszivattyús rendszer kiépítésével, valamint hűtő-fűtő klíma telepítéssel áll a partnerei szolgálatában.

Alapvető értékeink:

Szakértelem

Megbízhatóság

Precízitás