Starter gyorsindító rendszer, az igazi lendület!

Több mint 400 egységünk működik több mint 70 parancsnokságon!

Minden egy helyen: telepítés, karbantartás, javítás, bármely alkatrész pótlása.

A tűzoltás hatékonyságának legfontosabb eleme a gyorsaság. A gyors beavatkozás teszi lehetővé, hogy megfelelő erőfeszítéssel el lehessen oltani kezdő tüzet, melyhez feltétlenül szükséges, hogy a fecskendők, speciális szerek azonnal induljanak.

A Starter gyorsindító rendszer az, amely biztosítja a járművek indítását, ezért megléte és megbízható működése elengedhetetlen a tűzoltóságokon.

Mi az a Starter gyorsindító rendszer?

A gépjárműre a hálózati és akkumulátor töltő feszültséget, valamint a sűrített levegőt a Schottleitner csatlakozóval viszi át rendszerünk.
A Schottleitner csatlakozó egy összetett elektro-pneumatikus berendezés. Működését elektromos, pneumatikus, és elektronikai egységek komplex együttműködése biztosítja. Az általunk gyártott fali egységek az alapvető elvárásokon túl – akkumulátorok külön-külön töltése, hálózati feszültség átvitele minden szükséges érintkezőre, féklevegő rendszer utántöltés, automata “lelövés” gyújtáskor – extra szolgáltatásokat is nyújtanak.

Extra szolgáltatások

Figyelmeztet azokra a hibákra, amelyek olyan nem kívánatos állapotot hozhatnak létre, ami meghibásodáshoz vezethet.
A mi elosztónk bármely ilyen hiba esetén LED kijelzésen túl, helyileg – fülsiketítő – hangjelzéssel figyelmeztet, illetve potenciálmentes kontaktot biztosít távjelzésre.

Ha meghibásodás van?
Meghibásodás, vagy akár Schottleitner csatlakozó alkatrészhiba esetén a legkisebb egység szintjén tudjuk az alkatrészt cserélni, javítani!

Ezen túlmenően forgalmazunk komplett Schottleitner elektro-pneumatikus csatlakozókat, lengőt és gépjárműre valót, valamint felhúzókat.

Alapvető értékeink:

Szakértelem

Megbízhatóság

Precízitás