Villamos tervezés, műszaki vezetés, ellenőrzés

Amikor elhatározza új otthonának megépítését, szembesül azzal, hogy annak komfortját a jól megtervezett villamos hálózatok és berendezések is nagyban meghatározzák. Elképzelte már, milyen lesz, amikor este, a kanapén heverészve mindent, amit kapcsolni, vezérelni szeretne egy gombnyomással elérhető lesz a dohányzó asztalról, vagy a telefonjáról?

Olyat tervezünk, ami pont az Ön igényeit, vágyait, életformáját elégíti ki, úgy működik, ahogyan azt szeretné. Mert megérdemli otthona kényelmét!

Ahhoz, hogy ez a kényelem biztosítva legyen, szakértő villamos tervezőre van szüksége!

Ha a villamoshálózat terhelését, elosztását nem jól határozza meg a ház tervezési fázisában, pl. kimarad néhány dugalj, nem megy egyszerre a mikró és a porszívó, töltené az elektromos autóját, de nincs hol, úgy ezek orvosolására a későbbiekben sajnos nincsen más út, mint a rombolás: a készre-szépre festett falak vésése, fúrás, maszatolás. Megannyi kosszal és persze rengeteg plusz költséggel tudja a nem megfelelően kitalált és kivitelezett döntéseket helyrehozni.

Milyen villamos terveket készítünk?

– egyszerű bejelentési vagy építési engedélyköteles villamos engedélyterveket, továbbá

– villamos kiviteli tervet.

Referenciánk között szerepel ugyan több tucat nagyobb (500 – 10.000 m2-es) létesítmény villamostervének elkészítése is, de Önt bizonyára a már elkészített, többszáz családi ház villamos kiviteli terv érdekli. Tudunk alkalmazkodni elképzeléseihez, a nagyon takarékostól a luxusig, sokfélével találkoztunk már. Minden nagy utazás az első lépéssel kezdődik.

Villamos műszaki ellenőr

Amennyiben az épülő háza kivitelezést nem generál vállalkozó végzi, szüksége lesz villamos műszaki ellenőrre is.

Több mint 25 éves villamos műszaki ellenőr tapasztalattal rendelkezünk, vállaljuk házának ellenőri feladatait is! Nem összeférhetetlen abban az esetben sem, ha történetesen mi készítjük Önnek a villamos tervet is.

Alapvető értékeink:

Szakértelem

Megbízhatóság

Precízitás