• [Un]Subscribe to Posts
 • Starter gyorsindító rendszer indulás biztonság tűzoltás hatékonyság töltés

  Starter gyorsindító rendszer

  Starter gyorsindító rendszer, az igazi lendület

   A tűzoltás hatékonyságának legfontosabb eleme a gyorsaság. A gyors beavatkozás teszi lehetővé hogy megfelelő erőfeszítéssel el lehessen oltani kezdő tüzet. Ehez feltétlenül szükséges hogy a fecskendők, speciális szerek azonnal induljanak. A Starter gyorsindító rendszer az, amely biztosítja ezek  indítását, ezért megbízható működése elengedhetetlen a tűzoltóságokon. A gépjárműre a hálózati és akkumulátor töltő feszültséget, valamint a sűrített levegőt a Schottleitner csatlakozóval visszi át rendszerünk.

  A Schottleitner csatlakozó egy összetett elektro-pneumatikus berendezés. Működését elektromos, pneumatikus, és elektronikai egységek komplex együttműködése biztosítja. Az általunk gyártott fali egységek az alapvető elvárásokon túl: akkumulátorok külön-külön töltése, hálózati feszültség átvitele minden szükséges érintkezőre, féklevegő rendszer utántöltés, automata “lelövés” gyújtáskor, extra szolgáltatásokat is nyújt.

  Ezek a következők:

  • Figyelmeztet azokra a hibákra, amelyek olyan nem kívánatos állapotot hozhatnak létre, ami meghibásodáshoz vezethet: hálózati feszültség kimaradása és sűrített levegő hiánya. Ha ezek közzük bármelyik bekövetkezik, a levélasztás nem fog rendben végbemenni és fenáll annak a veszély hogy az igen drága Schottleitner fej sérül. Ezáltal akár több százezer forintos kár is keletkezhet. A mi elosztónk bármely ilyen hiba esetén LED kijelzésen túl helyileg fülsiketítő hagjelzéssel figyelmeztet, illetve potenciálmentes kontaktot biztosít távjelzésre.
  • Az akkumulátorok állapotát, töltési folyamatát digitális kijelzőn lehet követni úgy feszültség mint áram tekintetében

  Ezzel minden várhatót megtettünk a gondozásmentes automata működés érdekében. 

  Több mint 400 egységünk működik több mint 70 parancsnokságon!

   

  Ha meghibásodás van?

  Ha  mégis valamilyen meghibásodás bekövetkezik, gondatlanság, mechanikai kopás, elhasználódás következtében, valamely alkatrész tönkremegy a Schottleitner csatlakozó párban, felhúzóban, stb. azokat a legkisebb egység szintjén tudjuk cserélni!

  De komplett Schottleitner elektro-pneumatikus csatlakozókat, lengőt és gépjárműre valót, valamint felhúzókat is forgalmazunk. Minden egy helyen: telepítés, karbantartás, javítás, bármely alkatrész pótlása.

  Nincs kivel megjavíttassa működés képtelen rendszerét? Hívjon vagy írjon nekünk és mi megoldjuk!

   

  Itt írhat nekünk!