• [Un]Subscribe to Posts
 • Riasztás vezérlő hírpult PC rugalmas megbízható olcsó könnyű kezelés

  Riasztás vezérlő

   

  Riasztás vezérlő

  A riasztás vezérlő a hiradós legjobb barátja. Amikor tűzjelzést kap és másodpercek alatt kell hibátlanul, sietve döntenie, hogy a riasztás végére a vonulók az időhatáron belül elhagyják a laktanyát, jó ha van egy megbízható és könnyen kezelhető riasztás vezérlő. Mert ez megkönnyíti a dolgát. A riasztott szerek és riasztási parancs megadása után automatikusan levezényli az egész folyamatot. Felgyújtja a piros lámpát, bemondja a hangos bemondóba a riasztott szereket és a riasztást, kiteszi ezek kódját a riasztás megjelenítő táblára, felgyújtja a világításokat, elindítja a szellőzést, kinyitja a vonulásban résztvevő szerek előtt a szertárkapukat, a kerítéskaput ha kell, átállítja a forgalmi lámpát, stb.

   

  Mi az elvárás egy ilyen rendszerrel kapcsolatban?

  Hogy könnyű legyen kezelni, gyors legyen, megbízható legyen, könnyen lehessen szervizelni. Ha ezeket tudja, akkor tudunk hátradőlni mert jót csináltunk. 

  De mikor tudhatja mindezeket?

  Ha nem egy merev dedikált rendszer, sok alkatrészből összerakva és ezért nagy a meghibásodási valószínűsége, hanem egy PC vezérlésű folyamatirányító, kevés perifériával, amely ezért rugalmas, gyors és megbízható. 

  Nehéz áttérni egy ilyen rendszerre? Egyáltalán nem. A felmérést tervezés és előgyártás követi. Ezt követően a rendszer telepítése beüzemelés, átadása egy hét alatt megtörténik.

  Itt tegye fel kérdéseit!

   

  A rendszer nagyon rugalmasan vezérli a hagyományos tűzoltósági kijelzőket, a hangosítást és a riasztáshoz tartozó teljes épületvillamosságot. Így lehetővé teszi az utóbb beszerzett szerek könnyű hozzáillesztését a rendszerhez, vagy a szerek áthelyezésekor a hozzá tartozó kapuk nyitásának perceken belüli átszervezését.

  A rendszert több (2,4,8 stb.) számítógép összevont, közös kezelő és megjelenítő felületével is tudjuk szállítani, ezzel is megkönnyítve a híradós munkáját. Kijelzőként óriás fali monitort is tudunk működtetni, amely emeli a híradós munka minőségét, lehetővé teszi a szolgálatparancsnokkal való jobb együttműködést és a közös, gyors döntéshozatalt.

  Érdekli Önt ez a fejlesztés? Egy előre egyeztetett időpontban laptopon bemutatjuk Önöknek a működését!

  Jelezze számunkra itt!

   

  Referenciák:

  Riasztás vezérlő rendszer:  Tűzoltóság Székesfehérvár, Balatonfűzfő, Sopron, Sárbogárd, Siófok