• [Un]Subscribe to Posts
 • Laktanya villamosság felújítása teljes célszerű részleges szakértő folyamat

  Laktanya villamosság felújítása

  Laktanya villamosság felújítása

  Egy nem túl nagy, mondjuk 1.000 m2-es laktanya teljes villamos felújítása csak villamos részen extrák nélkül is körülbelül 50.000.000 Ft-ba kerül. Ehhez jön még hozzá az új védőcsövezés és nyomvonal kiépítés miatt jelentkező szakipari javítási munkák költsége is. Ez nagyon nagy összeg és felveti azt is, hogy valóban ésszerű-e a teljes villamos felújítás? Vagy vannak a rendszernek olyan elemei, amelyek bár technológiailag nem korszerűek, de akár 30-40 éves koruk ellenére is még évtizedekig biztonsággal el tudják látni feladatukat, tehát célszerű megtartani? Alaposan, de egyedileg megvizsgálva a dolgot arra jutunk hogy igen, bőven vannak mindig ilyen elemek. Ezért célszerűbb jól célzott, szakértői felmérés és szakvélemény alapján meghatározott, részleges villamos laktanya felújításokban gondolkozni, ezt tervezni és kivitelezni. 

  Ebben tudunk mi segíteni, a teljes folyamatot végigvezetve, felmérés, tervezés, előkészítés, installálás, beüzemelés, mindent elvégezve a kulcsrakész átadásig.

  Mi tudjuk mi van egy laktanyában és hogyan működik, mert 15 éve végezzük ilyen laktanyák karbantartását, javítását. Ugyanakkor volt alkalmunk elvégezni laktanyák részleges villamos felújítását meglévő régebbi épületekben. Itt kell igazán tudni hogyan működik az, mikor mennyi ideig lehet bizonyos részeken elviselhető hosszúságú áramszünetekkel, ideiglenes betáplálásokkal, szünetmentesítésekkel a folyamatos üzemet biztosítani.

  Ezért válasszon mindet!

  Írjon nekünk itt!