• [Un]Subscribe to Posts
 • Tűzoltóverseny időmérő kétcsatornás automata saját fejlesztésű PIC infra

  Tűzoltóverseny időmérő

  Tűzoltóverseny időmérő

  Kétcsatornás automata, saját fejlesztésű PIC vezérlésű stopper. Infra célvonal futó számokhoz, elektronikus mérésű vizes céltáblák, lépésérzékelő mászóházhoz. Hogy mindig a jobbik csapat győzzön!

  A hagyományos úszókás-mikrókapcsolós vizes céltáblák megbízhatósága sok kívánnivalót hagyott maga után. A futó számok időmérése eddig kizárólag kézi időmérővel történt emberek által. Ezek pontatlanságait iktatja ki a teljesen automata, legkorszerűbb elektronikával felépített rendszerünk. Pontosság, megbízhatóság, siker.

  Üzeme alapvetően akkumulátoros, így terepi viszonyok között önállóan tud működni, de ugyanakkor beépített töltővel rendelkezik, így akár hálózatos üzemmódra is alkalmas. Az akkumulátor feltöltött állapotában 8 óra önálló üzemmódra képes.

  Két változatban gyártjuk: az első hagyományos kábeles, a második rádió vezérlésű. A hagyományos változatnál a célvonal csatlakozóinak bedugott állapotát LED fény jelzi, a kábelek összedugása nélkül az óra el sem indul, elkerülve a fölösleges rajtokat.