• [Un]Subscribe to Posts
 • Villamos terv szakági egyszerű bejelentés engedély kiteli megvalósulási

  Villamos tervezés, műszaki vezetés, ellenőrzés

  Villamos tervezés

  Amikor elhatározza új otthonának megépítését, szembesül azzal, hogy annak komfortját leginkább a jól megtervezett villamos hálózatok és berendezések fogják biztosítani? Elképzelte már milyen lesz az, amikor este a kanapén heverészve mindent amit kapcsolni, vezérelni szeretne elérhető lesz a dohányzó asztalról? 

  Vagy inkább téli zimankóban éjjel kimenne papucsban a ház sarkába lekapcsolni a ház oldalán lévő világítást? Meg tudja ítélni elmondásból, tervrajz nélkül, vagy kockás papírra vetett elvi rajzból hogy jó lesz-e, vagy nem Önnek új otthonában lakni? Ha a falakat, födémeket méretezni kell statikailag hogy megfelelő állékonyságúak legyenek, vajon a villamos hálózat terhelését számítások nélkül is “ahogy szoktuk” mindig jóra csinálja rutinból a szaki? Ha pont az ön házában nem jön be ez a dolog mit csinál? Épít másikat?

  Tudja azt hogy 7 kw csatlakozási teljesítmény felett mindenképpen kell villamos szakági kiviteli tervet feltöltenie az építési naplóba? Akkor meg miért ne csináltatná meg már egyből a valóságot tükröző kiviteli tervet már az engedélyezési fázisban? Mert ez esetben az engedély terv villamos tervfejezetének költsége kidobott pénz lenne ugye? 

  Szóval kell Önnek egy szakértő tervező?

  Hogyan lesz Önnek egy jó háza?

  Nem egyszerű a dolog. Sok verejtékkel jár, mert előre kell közösen elképzelnünk az egészet. Nem is nagyon olcsó. Meg hát meg kell fogadni a jó tanácsot.

  De csak ha végigmegyünk ezen az úton, akkor lesz egy valóban jó házunk. Ami pont az Ön igényeit, vágyait, életformáját elégíti ki, úgy működik ahogyan azt szeretné. Mert megérdemli otthona kényelmét!

  Hívjon!: 06-20-951-9904

  Milyen villamos terveket készítünk?

  Ha nagyon ragaszkodik hozzá, elkészítünk villamos szakági engedély tervet is. Ez lehet egyszerű bejelentési, vagy építési engedélyes is.

  Valójában mi a villamos kiviteli terv készítését javasoljuk. Mert az megtérül Önnek. Amikor bekér árajánlatokat a kivitelezésre mindenki ugyanazt érti rajta, ugyanarra a műszaki tartalomra ad árajánlatot és ezáltal a tervezés költsége a kivitelezés árában az összemérhetőség és a valódi verseny miatt mindig megtérül. Nem is beszélve a minőségről, megbízhatóságról.

  Elkészítettünk két tucat  nagyobb (500-10.000 m2-es) létesítmény villamos tervét, de Önt bizonyára az a több tucat családi ház villamos kiviteli terve érdekli, amely olyan, mint amibe most belefogott. Tudunk alkalmazkodni elképzeléseihez, mert a nagyon takarékostól a luxusig sokfélével találkoztunk már. Minden nagy utazás az első lépéssel kezdődik.

  Írja le itt mit és hogyan szeretne!

   

  Villámvédelem tervezés

  A Magyar Mérnöki Kamaránál egyik jogosultságunk a kiemelten gyakorlott villámvédelmi tervező. Ez azt jelenti hogy nemcsak régi “nem norma” szerinti villámvédelmi terveket, hanem az új “norma szerinti” azaz az OTSZ, illetve MSZ EN 62305 szabvány szerint is készíthetünk kockázatelemzéssel egybekötött villámvédelmi terveket. Kiemelt gyakorlatunk van nemcsak a külső villámvédelem, de a túlfeszültség védelem területén is. Két partnerünknél is tevékenységünket megelőzően bekövetkezett villámcsapás által milliós nagyságrendű károk keletkeztek, de a tervezett és megvalósított túlfeszültség létesítést követően évekre visszamenőleg nem volt káresemény.

  Jelezze ezen igényét nekünk itt!

  Referenciák

   

  Villamos műszaki ellenőr

  Amennyiben a kivitelezést nem egy generál vállalkozó végzi, szüksége lesz villamos műszaki ellenőrre is. Több mint 25 éves ez irányú tapasztalattal tudunk erre vállalkozni. Ez nem  összeférhetetlenség abban az esetben sem, ha történetesen mi készítjük Önnek a villamos tervet is.

  Jelezze ezen igényét nekünk itt!

   

  Hívjon!: 06-20-951-9904