• [Un]Subscribe to Posts
 • automata uszó nyiló szekcionált harmonika kapu sorompó rádio távirányító

  Automata kapuk

  Automata kapuk

  Korszerű társasházakban, lakóparkokban, lakóépíületekben jellemzően megjelennek az automata kapuk is.

  A telekhatáron a teherfogalom számára uszókapu, szárnyas nyílókapu, sorompó, az épületek külső falsíkján szekcionált vagy nyíló kültéri kapu, esetleg beléptető rendszeres bejárati ajtó, amelyek megismétlődhetnek a belső terek között is.

  Igen, a lakók joggal várják el hogy könnyen, gyorsan jussanak be, idegenek számárá pedig jól zárt, hozzáférhetetlen legyenek a belső területek. Találkozott már azzal hogy telepítettek egy kaput, aztán nem tudta visszaimádkozni a telepítőt javításra, szervízre? Pedig Őnnek ugye folyamatosan működő kapura van szüksége?

  Állunk rendelkezésére ezek telepítésével, karbantartásával, eseti javításával.

  Van teendő az automata kapukkal?

  A kapuk mind mozgó mechanikus szerkezetek ki vannak téve a kopásnak, egyes alkatrészek elhasználódásának. Megelőző karbantartással az eseti hibajavítások közötti időszakokat, illetve szerkezet teljes élettartalmát jelentősen meg lehet hosszabbítani. Megéri inkább gondoskodni a beredezésről, mintsem a karbantartás hiányában nagyon elhasználódott egységet idő előtt cserélni.

  Jelentős számú olyan feladat van ami időszakosan előjön az automata kapuknál: alkatrészek elhasználódása és csereigénye, kisebb balesetekből bekövetkező sérülések a rendszerben, távirányító és átprogramozási igények, évszakokhoz fűzödő tevékenységek, stb.

  A megoldás az Ön kezében van.

  Írjon nekünk most hogy melyik rendszer érdekli Önt!

  Garazskapu, Székesfehérvár

  Garazskapu, Székesfehérvár

   

  CIMG2792

  Beléptető Székesfehérvár