• [Un]Subscribe to Posts
 • Áramszolgáltató villamos munkák hálózat villanyszerelés teljesítmény

  Áramszolgáltató villamos

  Áramszolgáltató villamos munkák

  A lakosok villamos energia igényeinek kielégítése jelentős tényezője az otthonok konfort érzetének és a kényelmes életnek.

  A villamos fogyasztási szokások rengeteget változtak az elmúlt 40 évben, de a hálózatok sok helyen semmit. Ez a megnövekedett villamos fogyasztási igény még gyorsul is a legutóbi időszakban. Sokan akarnak villamos tűzhelyet, negyteljesítméynű porszívót, mosógépet, mosogatógépet, mikrót, amely fogyasztók külön- pláne egyidejű működését a meglévő hálózatok nem bírják és leoldanak. Szerencsére. Mert ha nem az alulméretezett vezetékek kigyúladnának.

  Ekkor mondja a fogyasztó “növeljünk ampert”. Igen, de a közös képviselő honnan tudhatná, hogy a méretlen hálózat tovább terhelhető-e, vagy már itt-ott megégett pár kötés a csúcsidőszakban és most készül éppen a rettegett, nemsokára bekövetkező elektromos tüz?

   

  Mit lehet tenni?

  Szakértői felmérést kell készíteni a társasház vagy lakóház közös tulajdonú méretlen fogyasztói hálózatáról. Ez fogja megmondani mi a jelenlegi állapot és mikor kell felújítani ezt a rendszert. E szerint lehet “kiadni” további teljesítménybővítési nyilatkozatokat, vagy megtagadni azokat. A szakértői jegyzőkönyvünk alapján.

  Kérje szakértői állapotfelmérésünket itt!

  De egyszer biztosan kel majd felújítani is, persze nem mindegy hogy mikor, mert soha sincs jó időpont a több milliós költségre.

  Ha viszont egyenlőre még van tartalék, leveszzük a válláról a teljesítmény bővítés minden tennivalóját és elvégezzük azt.

  Kérje a teljesítmény bővítést itt!

   

  De ha nincs tartalék?

  Akkor megtervezzük, engedélyeztetjük és kivitelezzük a hálózat felújítását.

  Jelezze ezt nekünk itt!

   

  Egyébb fontos fontos feladatok

  Számos társasház nem rendelkezik az Országos Tűzvédelmi Szabályzat által megkövetelt tűzvédelmi főkapcsolóval.

  Mi kiépítjük ezt Önöknek.

  Számos lépcsőházban érintésvédelmi vezeték nélkül vezetékezett fém testű lámpatestek üzemelnek. Ez életveszélyes! Mi átszereljük ezeket korrekt érintésvédelmi megoldású egységekre a legkisebb költséggel.

  Nagy a közös villanyszámla? Beépítjük Önöknek a legkorszerübb LED-es lámpatesteket elfogadható áron. Vagy nézze meg napelemes megoldásinkat is.

  Jelezze ezeket nekünk itt!

   

  Tűzvédelmi főkapcsoló

  Tűzvédelmi főkapcsoló

  led lámpatest

  Led Lámpatest