• [Un]Subscribe to Posts
 • Társasház lakás villámvédelem biztonság füstelvezető tűzgátló terv ÉV VV

  Társasház – lakosság

  Társasház vagy lakóház működtetése, fenntartása

  Ez egy összetett feladat. Kell szakértő és szakértő cég is a szakmai feladatok ellátásához.

  Mikor alhat nyúgodtan a társasházi közös képviselő? Ha az épület biztonsági dolgai, köztük legfőképpen a tűzbiztonsági dolgok rendben vannak. Ez nemcsak a közös képviselőnek, de minden lakónak is kifejezett vágya.

  Lehetnek hiányosságok ezen a téren? Ha átnézi ezt a weboldalt, ellenőrizheti ezt lakóháza tekintetében. Csokorba szedtük azokat a dolgokat, amelyeket a Katasztrófavédelem, munkavédelem ellenőrizni szokott. Teljes-e ez a lista? Mi a gázhoz nem értünk, azt máshol kell megkeresnie. Ezenkívül mind mást megtalál itt.

  A Katasztrófavédelem saját és központi ellenőrzési terv alapján is ellenőrzi a társasházak tűzvédelmi dolgait. A megfelelőség hiányossága esetén mérlegelési lehetőség nélkül kell a jogszabály szerint pénzbírságot kiszabnia. Ezért is kell mindennek rendben lennie.

  Egyszerű ez a feladat? Nem, sok munkát, odafigyelést, esetleg pénzt is igénylő dolgok ezek. De ha vigigmegy az alábbiakon és nem talál hiányosságot a saját épülete vonatkozásában, akkor hátradőlhet mert nincs semmi tennivalója, minden a legnagyobb rendben van. Ha meg talált, akkor jelezze nekünk hogy sűrgősen megoldjuk a problémát!

  A megoldás kulcsa az Ön kezében van. Immár el tudja érni hogy minden rendben legyen.

  Nézze meg a területek részleteit a megfelelő sorra kattintva.