• [Un]Subscribe to Posts
 • napelemes PV rendszer polikristályos vékonyréteg inverter hálózatra táplál

  Napelemes rendszer

  Napelemes (PV) rendszereinkkel házára szabjuk az ingyen energiát!

  Az Önök cégének egyik leghatásosabb PR üzenete a fenntarthatóság. Kiváló üzenet, hogy a telephelyük működéséhez szükséges villamos energiát a telepített napelem rendszerünk mindenkor megtermeli, ezáltal energetikailag Önök nem szennyezik környezetüket!!! , hiszen megújuló energiával “0” káros anyag kibocsájtás mellett végzik tevékenységüket. Másrészt Önöknek nem kerül többé pénzbe a villamos energia!

  Gazdaságilag is megéri?

  Napelemes rendszer telepítése nem egy rövidtávú befektetés. De egy komoly cég hosszú távra tervez és a rendszer élete során ez a beruházás a beruházási költség többszörösét termeli meg. Azt hallotta, hogy egy ilyen rendszer drága? Igen, valóban az volt. Most viszont sok évnyi árcsökkenés után ára már elérhető és racionális befektetés. Az elkövetkezőkben ez már nem fog jelentősen csökkenni! Már az elmúlt évben is inkább a fordított folyamattal szembesültünk. Hogy mennyire megbízható egy ilyen rendszer? Nagyon! A napelemekre 25 évre 80%-os teljesítmény garanciát vállalunk a gyártóval együtt, hisz ő a világ 4. legnagyobb gyártója! Mennyi lehet a rendszer élettartalma? 30 év, ami alatt egy inverter csere valószínűsíthető. Mi leginkább a kiváló minőségű Fronius és a jól ismert Huawei márkákat részesítjük előnyben. Rögzítéstechnikának pedig a német minőség bajnoka, a világ második legmagasabb hegycsúcsáról elnevezett K2 gyártó termékeit használjuk, hogy rendszerünk 30 év múlva is biztosan termeljenek házuk tetején.

  Csak hálózati inverteres megoldások vannak?

  Nemcsak ilyen van, bár ez adja a telepítések 98%-át. Mert ahol van hálózat ott ma ez az ésszerű megoldás. Viszont ahol ez műszakilag-gazdaságilag indokolt ott szigetüzemű rendszert is telepítünk. Ha ilyen érdekli Önt, ehhez is adunk referenciát.

  Hívtak olyan helyre, ahol egy másik cég leszállította a napelemeket, több hónap alatt tudták kiimádkozni belőlük, hogy “jöjjenek a villanyszerelők és szórják fel a napelemeket a tetőre”, de az invertert már nem kötötték be, és kéne valaki, aki “elintézi a papírmunkát az áramszolgáltatóval”.

  Mi ezzel szemben mindent elvégzünk és beüzemelt, működő rendszert adunk át. Nálunk a folyamat: megkeresés, felmérés, vázlatterv, árajánlat, megrendelés, első áramszolgáltatói iratok, részletes tervezés, kiviteli terv beadása az áramszolgáltatónak, beszerzés véglegesítése, telepítés, beüzemelés, mérések, készre-jelentés áramszolgáltatónak, átadás. Ha segít nekünk, minden remekül fog menni.

  Villamos fogyasztási számlájuk alapján megtervezzük az optimális méretű napelemes rendszert. Minél nagyobb teljesítményű, fajlagosan annál költséghatékonyabb, de mi pont a fogyasztásukra tervezünk hogy a legjobb megtérülési mutatót biztosítsuk Önnek, vagyis az optimumot. Engedélyeztetjük, telepítünk és üzembe helyezünk. Ha eljön hozzánk, nálunk megtekinthet, „megtapogathat”, működő rendszereket.

  Mindennel törekszünk a legjobb megtérülés elérésére, ezért poli-kristályos és vékony-réteg napelemeket alkalmazunk, egy és három fázisos hálózati inverterekkel dolgozunk. Nemcsak kész csomagjaink vannak, de rendszereinket konkrétan villamos fogyasztásukra és tervezett jövőbeli igényeikre szabjuk.

   

  Szakértelem-elkötelezettség

  Magunk elkötelezettek vagyunk a megújuló energia alkalmazása mellett. Cégünk áramszükségletét is napelemes rendszer biztosítja. Irányító mérnökünk számos energetikai mérnökkamarai jogosultsággal rendelkezik: épületenergetikai szakértő, tanúsító, energetikai auditor, villamos tervező és szakértő. A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara energia klubjának elnöke, aki számos előadást tartott e témakörben, amelyek egy részét a “Média” menüpontnál megtalálható.

   

  Ízelítő árainkból:

  Törpe:  2200W        8 db 275W-os poli-kristályos, vagy 26 db 80W-os vékony-réteg

  Éves termelés jó tájolás esetén 2400 kwh (200kwh/hó fogyasztásra).

  Kompletten telepítve áramszolgáltatói ügyintézéssel:  A napelemek árának csökkenése miatt kérjen napi árajánlatot!

  CSJBal2

   

   

   

   

   

   

  Kicsi: 3300W           12 db 275W-os poli-kristályos, vagy 42 db 80W-os vékony-réteg

  Éves termelés jó tájolás esetén 3600kwh (300kwh/hó)

  Kompletten telepítve áramszolgáltatói ügyintézéssel:  A napelemek árának csökkenése miatt kérjen napi árajánlatot!

  SJTeto SJInvert

   

   

   

   

   

   

  Közepes: 7150W    26db 275W-os poli-kristályos, vagy 88 db 80W-os vékonyréteg

  Éves termelés jó tájolás esetén 7900kwh (660 kwh/hó)

  Kompletten telepítve áramszolgáltatói ügyintézéssel:  A napelemek árának csökkenése miatt kérjen napi árajánlatot!

  NeTTeto

   

   

   

   

   

   

  Nagy: 49.900W    188db 275W-os poli-kristályos.

  Éves termelés jó tájolás esetén 56.400kwh (4.700 kwh/hó)

  Kompletten telepítve áramszolgáltatói ügyintézéssel:  A napelemek árának csökkenése miatt kérjen napi árajánlatot!

   

   

   

   

   

   

  Szigetüzemű napelemes rendszer:  2200W      8 db 275W-os poli-kristályos

  Éves termelés jó tájolás esetén 2400 kwh (200kwh/hó).

  Kompletten telepítve akkumulátor töltővel, áthidalási időre tervezett akkumulátor pakkal, önálló üzemű 240 V AC inverterrel.  A napelemek árának csökkenése miatt kérjen napi árajánlatot!

   

  Írja most meg nekünk ide kattintva, melyik rendszerről kér további felvilágosítást!