• [Un]Subscribe to Posts
 • Fény birodalma világítás LED T5 fémhalogén lux lumen W/m2 megtakarít

  A fény birodalma

  Sokan vélik úgy, hogy mi sem egyszerűbb, mint mesterséges megvilágítást csinálni egy épületben, annak helységeiben. El kell helyezni néhány lámpatestet, bekötni, bekapcsolni és kész!? De vajon ez a nagyvonalúan kezelt, nem tervezett megoldás mennyivel kerül többe egy hónap, egy év, sőt pár évtized alatt, mint egy professzionális kialakítás?

  Hiszen az lenne a cél hogy olyan környezetet hozzunk létre, ahol az emberek jól érzik magukat és képességeik  legjavát adják bele a mindennapi munkába. Elégedettek és örömmel dolgoznak.

  Vajon rossz megvilágítás mellett meglesz mindez? Vagy minimális “spórlás” miatt elvesztünk nagyságrenddel nagyobb pénzt az áramszámlákkal, humán tőkében és egyéb forrásokban? Foglalkoztatja-e hogy hol talál jó megoldást erre a problémára?

  Fontos-e az hogy aki Önnek dolgozik ne legyen elkötelezett valamely gyártónál? Kell-e az a terv ami elégséges megvilágítást ad, de nem több mint ami szükséges? Fontos-e hogy a beruházás zökkenőmentes legyen?

  Ha nincs minden rendben a világítás területén, akkor sürgősen lépni kell ebben.

  A feladat összetett és nem nagyon olcsó. Nem lesz egyszerű, de ha mindent egyeztetünk és betartunk, akkor lesz egy jó rendszerünk

  Mi elnyertük a Világtechnikai Társaság-tól az “Energiahatékonysági szakvállalkozó” címet. Hogy a leghatékonyabb és leginkább költségkímélő megoldást adhassuk Önnek többféle energia hatékony világítási berendezést használunk: LED, T5-ös fénycső és indukcióst fényforrást is a helyi sajátosságok és felmerülő feladatok szerint.

  Minden tevékenységnek megvan a szükséges megvilágítási szintje lux-ban mérve, amelyet az elhelyezett lámpatestekkel egyenletesen és káprázás mentesen valósítjuk meg a teljes munkaterületen. Fontos a megfelelő lámpatest kiválasztása, de a fényforrás fényárama (lumen), fényerőssége (kandela), a fényforrás energiahasznosítási tényezőjéről, a lámpatest optikai hatékonysága, fénypont magassága, elhelyezése is. A szabvány szerint szükséges megvilágítást számítógépes programmal tervezzük. Van amikor az adaptív vezérlés hozza a legszebb eredményt .

  Az így létrejövő világítás pár éven belül az áramszámlában megtéríti a beruházást és ezt követően megtakarítást/profitot termel Önöknek.

  Egyik partnerüknél világítás kiváltásunk egy év alatt térült meg, azóta sok pénzt takarít meg neki. Jellemzőbb folyamatos üzem esetén a 2 év.

  A munkálathoz tartozó elosztók átalakítását is elvégezzük, vagy adott esetben a teljesítmény csökkentést is mint az áramszolgáltató minősített szakvállalkozója.

  Írja meg nekünk miről kér további felvilágosítást

  most

  Referenciák:

  • Tűzoltóság Székesfehérvár világítás felújítás T5 fénycsöves
  • AGIP benzinkút (Székesfehérvár) világítás felújítás T5 fénycsöves és LED spotos
  • Heglak-Air Kft. műhely világítás T5 fénycsöves
  • Fehérvár Étterem vendégtér világítás fénycsöves
  • Székom Kft. tárgyaló világítás szerelés mélysugárzó és rejtett
  • Tűzoltóság Dunaújváros részleges világítás felújítás fénycsöves
  • Diófa Étterem LED és T5 
  • Kiskakas Vendéglő LED és T5
  • Siófoki Tűzoltóság világítás felújítás LED és T5

  Melyik érdekli 

  jobban?