• [Un]Subscribe to Posts
 • Energetikai auditor és szakreferens enerigagazdálkodás energia vásárlás

  Energetikai auditor és szakreferens

   Energetikai audit

  Az LVII /2015 Tv. 22. § (1) rögzíti: A nagyvállalat tevékenysége energetikai jellemzőinek megismerése céljából köteles négyévente energetikai auditálást végeztetni (a továbbiakban: kötelező energetikai auditálás).

  (1a)23 A négyéves időszak számításának kezdő időpontja a korábbi energetikai audit elkészítésének napja

  Sokéves energetikai szakértői múlttal és pár nagyobb sikeresen lezárt energetikai pályázattal és megvalósítással rendelkező energetikai auditor áll a kötelezettek rendelkezésére.

  Jelezze energetikai_auditor igényét itt!

   

  Energetikai szakreferens

  Az LVII /2015 Tv:

  21/B. §19 (1) E törvény végrehajtására kiadott kormányrendeletben meghatározott energiafogyasztású vállalkozásnak legalább egy, tőle munkajogilag és társasági jogilag független energetikai szakreferenst kell igénybe vennie.

  (2) Az energetikai szakreferens feladata az energiahatékonysági szemléletmód, energiahatékony magatartásminták meghonosításának elősegítése az igénybevételére köteles gazdálkodó szervezet működésében és döntéshozatalában. Ennek keretében:

  a) figyelemmel kíséri a vállalkozás energiafelhasználásának változásait, valamint az energiahatékonysági intézkedések megvalósítását,

  b) tevékenységéről e törvény végrehajtására kiadott kormányrendeletben meghatározott tartalmú és rendszerességű jelentést ad a vállalkozás számára,

  c) közreműködik a 22/C. § szerinti jelentés elkészítésében,

  d) részt vesz a vállalkozás alkalmazottai energiahatékonysági szemléletének kialakításában.

  Mi nemcsak a jelentési feladatokat látjuk el, de felmérve a lehetőségeket javaslatokat dolgozunk ki energia megtakarításra és ha egyetértésre találunk, végigvisszük a folyamatot a sikeres befejezésig. 

  Büszkék vagyunk a székesfehérvári Gazdaság Háza pályázati támogatásból megvalósult Energetikai Mintaházá való átépítésére, amely projekt műszaki vezetője, energetikai auditora, tervezője és műszaki ellenőre voltunk.

  Jelezze energetikai_szakreferens igényét itt!

   

  Energia tender lebonyolítása

  Tudja mivel tud egy közepes vagy nagyvállalat a legtöbb pénzt megspórolni költségeiből?

  A villamos és gázenergia jellemzően éves vásárlási tenderének sikeres lebonyolításából. Mi a magyar picacon kedvező sikerdíj fejében több éves tapasztalattal felajánljuk segítségünket, hogy a lehető legtöbb megtakarítást érjék el.

  Jelezze energia tendereztetési igényét itt!